Technisch onderhoud

Wij bieden professioneel zwembadonderhoud om de levensduur van uw investering te verlengen

Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en herstellingen

 • Zwembadafdekkingen
  (gebroken lamellen vervangen, sturing en motoren herstellen of vervangen)
 • Zwembadverwarming
 • Automatische pH- en redoxregelingen
 • Lekken aan de zwembadinstallatie

Zwembaden zijn een bron van ontspanning. Daarom hebben wij er ons doel van gemaakt om dit ook voor u zo te houden, zodat u met een gerust hart kan genieten, zonder zorgen over het onderhoud van uw filterinstallatie.

Door onze jarenlange ervaring hebben particuliere zwembadinstallaties geen geheimen meer voor ons.

Wij zijn in staat om zowat elke herstelling en het onderhoud aan filterinstallaties uit te voeren. Indien u niet tevreden bent over de service van uw huidige zwembadbouwer, kunnen wij misschien een betere oplossing bieden.

In tegenstelling tot de reguliere zwembadbouwer zullen wij u niet verplichten om uw zwembadinstallatie aan te passen. Gaat het over een basisuitvoering of over een volledige geautomatiseerde uitvoering, wij staan u graag ter hulp.

Ook indien u enkel op zoek bent naar een jaarlijkse controle van uw zwembadinstallatie, helpen wij je graag. We nemen dan op een afgesproken tijdstip contact op, en u kan zonder enige verdere verplichting beslissen om bij voorbeeld een zomeropstart of winterstand uit te voeren.

Contacteer ons vrijblijvend!
Filterinstallaties

Filterinstallaties

 • Ph- en redoxregeling voorzien of herstellen op bestaande filterinstallaties
 • Volledige renovatie van de filterinstallatie
 • Warmtepompen plaatsen voor de verwarming van het zwembadwater
 • Automatische zwembadafdekking plaatsen

 

Door de jaren heen zijn filterinstallaties steeds geavanceerder geworden. Het zou misschien kunnen dat uw filterinstallatie nog niet binnen is gedrongen in de 21ste eeuw, en zo teveel energie gebruikt.

Er zijn nieuwe manieren gekomen om uw zwembad te verwarmen, zoals met een warmtepomp, of met zonnecollectoren, om het verbruik, wat soms aanzienlijk kan zijn bij een zwembadinstallatie, te verlagen.

Nog een niet te onderschatten onderdeel om het verbruik van uw zwembadinstallatie te reduceren, is een goed afgeschermd zwembad. Bij voorkeur met een automatische afdekking zodat u via een vaste bediening of afstandsbediening het zwembad kan openen.

Wanneer u moeite heeft om uw zwembad proper te houden en de waarden (res. 7.25pH en 700mV) op peil te houden kan een automatische dosering eventueel een oplossing bieden. Zowel chloor als zoutelektrolyse hebben voor ons geen geheimen. Een automatisch doseersysteem zorgt er ook voor dat het verbruik van uw producten sterk verlaagd wordt. Dit komt zowel de gezondheid van u en uw gezin ten goede als die van uw portefeuille.

Dit zijn allemaal onderdelen die op een later tijdstip op uw zwembadsysteem kunnen geïnstalleerd worden. Er bestaan genoeg manieren om uw zwembad binnen te leiden in het nieuwe tijdperk van volledige automatisatie en daar helpen wij u graag bij!

Contacteer ons vrijblijvend!
Accessoires

Accessoires

 • Zwembadrobots (om het zwembad te reinigen)
 • Winternetten
 • Allerhande zwembadproducten (chloorstabil, pH-, pH+, chloortabletten, rolluikreiniger, …)

 

Bij het onderhoud van een zwembad komt er heel wat kijken, zoals wekelijks het zwembad reinigen en de waterwaarden bijstellen. Daarom bieden wij u enkele accessoires aan die deze last voor u kunnen vereenvoudigen.

Om uw zwembad te reinigen zijn er 2 manieren; het handmatige stofzuigsysteem of een automatische zwembadrobot.
Alle onderdelen voor een handmatig stofzuigsysteem zijn steeds bij ons te verkrijgen.

Als zwembadrobot stellen wij u graag de Zodiac Vortex reeks of de Dolphin Supreme reeks voor. Wij hebben gekozen voor automatische zwembadreinigers uit het hogere segment omdat we ook hier kwaliteit nastreven. Wij voorzien uiteraard ook herstellingen en onderhoud.

Om ervoor te zorgen dat uw zwembad in de lente niet vol bladeren ligt, is het handig om een winternet te plaatsen. Dit is een op maat gemaakt net dat over uw zwembad gespannen wordt, zodat alles mooi opgevangen wordt en het niet in uw water terecht komt. Wij komen bij u ter plaatse om alle maten op te nemen en het winternet te plaatsen indien nodig.

Alle producten die nodig zijn om uw water kristalhelder te houden (Ph+, Ph-, chloorstabil, chloortabletten, chloorgranulaat, vlokkingsmiddel, zout voor zoutelektrolyse, …) kunnen uiteraard ook bij ons verkregen worden.

Contacteer ons vrijblijvend!
BESTELLEN

BESTELLEN

Je bent reeds klant bij ons of weet perfect wat je nodig hebt voor je zwembad?

Geef dan door wat je nodig hebt en je ontvangt het van ons!

Bestel nu!

ONZE PARTNERS

OM KWALITEIT TE LEVEREN WERKEN WE
MET EERSTEKLASPARTNERS!